literat555 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Jak wybrać odpowiedni kurs na prawko? Znalazłam kilka ciekawych ofert, w tym na przykład tą: http://lok.org.pl/ Podoba mi się fakt, że tu wszystko jest prosto i przejrzyście opisane na ich stronce, zresztą można tam znaleźć informacje, które przydadzą się osobie zainteresowanej kursem. Nie wiem tylko czym jeszcze powinnam się kierować wybierając dla siebie kurs na prawo jazdy. Jakieś podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Moim zdaniem powinnaś raczej popytać wśród znajomych z jakiej szkoły jazdy korzystali, ponieważ w tym przypadku cena kursu nie jest żadnym wyznacznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Nie sugerowałabym się tylko ceną. Najlepiej popytać wśród znajomych, może polecą coś dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...