Maciej Drężek Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 W tym roku zdaję maturę jestem idiotą przyznam wziąłem rozszerzenie z historii, nie miałem pomysłu a jestem w klasie matematyczno fizyczno informatycznej, Chodzi mi o Politechnikę Gdańską, kocham te miasto, czy z maturami z Matematyki Podstawowej na 80% Angielski 70% Polski 80 % dostanę się na jeden z tych kierunków przynajmniej ? Informatyka, elektronika i telekomnikacja, inżynieria biomedyczna wiem że na stronach wszystko jest, ale chce wiedzieć czy mam realne szanse a nie poprzez liczenie punktów i przeglądanie progów minimalnych wiadomo to zależy od trudności matur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Masz szanse, ale na np. informatykę będzie CI bardzo trudno się dostać. Większe szanse masz na elektronikę i telekomunikację, raczej inżynieria biomedyczna odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Moim zdaniem powinieneś aplikować na wszystkie trzy, a wyniki rekrutacji zawężą ewentualnie twój wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Może weź też pod uwagę Wydział Nauk Ekonomicznych Politechniki Koszalińskiej? Masz w sumie niedaleko z Gdańska, a kierunki i studiów bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...