ANiedzielska Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Laserowa korekcja wzroku - ktoś robił może i podpowie czy rzeczywiście likwiduje wadę wzroku do zera? I jakie mogą być skutki uboczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Podobno taka korekcja jest bardzo skuteczna, ale o szczegółach najlepiej pewnie porozmawiać z okulistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
25Maja Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Też tak myślę - w klinice okulistycznej czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANiedzielska Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Poczytałam sobie w sieci trochę opinii o takich operacjach i z tego co widzę, to ludzie jakos przerażeni nie są, a skutki uboczne to tyle, że kilka dni po operacji trzeba wzrok oszczędzać i nie narażać sie za bardzo na mocne światło, plus jakieś uczucie mrowienia w oczach może być itp, ale spodziewałam się ze będą gorzej o tym pisać. Ciekawe opinie sa tutaj: http://www.blikpol.pl/opinie - uśmiałam się z jednego gościa, który ma dokładnie ten problem co ja: budzi się w środku nocy i nie widzi godziny na zegarze, więc się denerwuje czy trzeba wstać już czy nie hehhe. Macie tak czasem? Właśnie to byłoby bezcenne - obudzić się i zobaczyć wyraźnie ten cholerny czas:) Z tego co dojrzałam, to korekcja laserem likwiduje wade do zera, a jak nie uda się za pierwszym razem to tzw. rekorecję robią free - ale tylko niektóre kliniki. Muszę podumac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Tak, moja znajoma to miała. Nie musi już nosić okularów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilonka22 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Podłączam się pod pytanie, sama noszę soczewki i jestem już tym zmęczona. ANiedzielska jak się Twoja sytuacja potoczyła, byłaś na zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Moim zdaniem warto zrobić laserowa korekcje wzroku ale chyba ten zabieg można zrobić raz w zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Tylko raz w życiu? A czy daje to też efekt na całe życie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 nie, nie daje. W każdej chwili wzrok może Ci się ponownie zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 czyli nie ma żadnej gwarancji, że będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 gwaranacja, że będzie lepiej jest, tylko niedożywotnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Akurat w medycynie nigdy nie ma gwarancji, że będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Niby nie ma ale operacja laserowa wzroku daje prawie 100% szanse na poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ale zawsze istnieje szansa, że nie będzie poprawy. Może to czepianie się, ale "gwarancji" nie ma Jeszcze ktoś przeczyta i będą pretensje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Gwarancji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 to i tak chyba koniecznie trzeba konsultować z lekarzem i tak naprawdę to on powinien powiedzieć jaka jest gwarancja takiego zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...