kowbojka Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Hej, chce się zapisać ambitnie na 2 języki od zera : włoski i francuski. Szukam dobrej szkoły językowej z nativami, najlepiej nie za drogiej i w centrum Krakowa. Myślę o Lincolnie (na Karmelickiej), bo dwóch znajomych tam chodzi, no ale chciałabym się upewnić że to dobry wybór CHodzi tam ktoś?? Krakusy, pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Podepnę się pod temat, ale z angielskim?? Znacie jakąś dobrą szkołę uczącą angielskiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Niestety nie wiem jakie szkoły jeżykowe są w Krakowie, a zastanawiałeś się nad lekcjami indywidialnymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel138 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Również chciałbym się dowiedzieć coś ciekawego o szkole z językiem angielskim, czy drogie są tam lekcje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 myślę, że najłatwiej to tam zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artmedia9 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Najlepsze (i najdroższe) są instytuty językowe- dla niemieckiego Instytut Goethego (siedziba na Rynku Gł/Bracka), dla hiszpańskiego Instytu Cervantesa (Kanonicza). Może poszukaj takiego dla włoskiego/franc. W tych które podałem, semestr to 1000-1200 ale mają native speakerów, własne biblioteczki i różne materiały online. Albo jeśli chcesz iść od zera, to możesz poszukać materiałów za darmo online. Nie ma darmowych kursów, uczących do etapu zaawansowanego, ale w tych popularnych językach można zrobić samodzielnie A1 bez kosztów a potem zapisać się na A2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Bociek Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ja kiedyś chodziłem do Akcentu na Lubelskiej. Spoko było Wiem, że już tam ich nie ma bo się przenieśli + otworzyli jakiś inny lokal gdzie indziej. Szkoła była spoko. Dodatkowo po latach poznałem właścicielkę to było bardzo fajne Kraków jest mały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaskaJa Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Soul Concept school na Batorego bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda92 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ja chętnie zapisałabym się na włoski, jaką szkołę polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...