dia Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 szukałam w sieci jakiegoś ciekawego szkolenia w związku z planowaną przeze mnie działalnością gospodarczą i trafiłam na szkolenie pana Adama Grzesika - Biznes Camp http://adamgrzesik.pl/sklep/mba/biznes-camp/ na szkoleniu jest poruszany temat planowania strategii firmy, marketingu, pracowników i przyspieszenia osiągania zysków. Wg mnie bardzo przydatne, więc się z Wami dzielę, tym bardziej że cena równiez jest atrakcyjna, bo 195 zł. No i najbliższe szkolenie jest w Warszawie 25 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Nie ma to sensu - niczego wielkiego się nie nauczysz. Raczej szukaj praktycznych szkoleń pozwalających rozwinąć się w danym zawodzie. Tego co tutaj opisują nauczysz się samodzielnie, bo jeśli nie, to będzie oznaczało, że nie nadajesz się do tego zawodu. To wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marion090 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 jeśli szukasz dobrych kursów i szkoleń to polecam wejść na portal rekrutacyjnarewolucja.pl , są dostępne szkolenia z całego kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 No to rzeczywiście super. Szkolenia dobiera się z polecenia znajomych, bo jedynie na takiej podstawie można znaleźć coś wiarygodnego. Tak naprawdę mało które szkolenie jest prowadzone na tyle dobrze, aby faktycznie mogło rozwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Wszystko banały. Do pracy i wykonywania konkretnych obowiązków przygotowują szkolenia zawodowe, a nie byle co. Wiem jak to u mnie wyglądało. Te szkolenia dla przedsiębiorców są zdecydowanie prowadzone na odwal się. Ktoś po prostu dostał kasę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...