Kabasta Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Zastanawialiście się kiedyś czy matematyka pozwoli Wam znaleźć odpowiedzi na takie pytania jak: ile jest drewna w drzewie albo co nas czeka po totalnej wojnie atomowej lub zombie apokalipsie? Czy wiesz, w jaki sposób matematyka pozwala przewidywać przyszłość? Jeżeli chcesz poznać odpowiedzi na te i inne pytania oraz zdobyć doświadczenie w cenionej instytucji naukowej, jaką jest Polska Akademia Nauk, aplikuj na XI Letnie Praktyki Badawcze PAN!Letnie Praktyki Badawcze to wakacyjne interdyscyplinarne warsztaty dla studentów i doktorantów, których celem jest wykorzystanie matematycznego sposobu myślenia do rozwiązywania rzeczywistych problemów firm i instytucji (np. banków, towarzystw ubezpieczeniowych).Podobnie jak w latach ubiegłych, Praktyki odbędą się w Warszawie w miesiącach letnich (lipiec-wrzesień). Aplikacje (krótkie CV, list motywacyjny oraz rekomendację od pracownika naukowego/pracodawcy) należy wysyłać na adres: praktyki@ibspan.waw.pl. Więcej informacji: http://www.praktyki.ibspan.waw.pl/ Serdecznie zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reks Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Czy takie praktyki zaliczą mi na uczelni jako obowiązkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabasta Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Jak najbardziej. Ale możesz się jeszcze upewnić u osoby, która tym się u Ciebie na uczelni zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Kula Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 bardzo jestem ciekawa jak matematyka odpowiada na pytanie co się stanie po apokalipsie zombie w walking dead nie mieli takiej wiedzy a tak poważnie, możecie podać jakiś przykład co się robi na tych praktykach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marion090 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ja szybko znalazłam staż dzięki stronie rekrutacyjnarewolucja.pl. Polecam wejść i zobaczyć oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...