despekt Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam, lada moment kończy mi się I semestr. Do warunkowego przejścia (tak podaje uczelniany USOSWEB) potrzeba 21pkt na 31. Problem w tym, że nie zaliczyłem egzaminu i nie będzie już możliwości poprawienia jego. Uzbierałem 18 pkt. Czy mogę zostać wyrzucony ze studiów ? Czy istnieje jakaś szansa na poprawę w nowym semestrze letnim ? Szukałem podobnego tematu ale nigdzie nie mogłem odnaleźć konkretnej odpowiedzi . Jestem na pierwszym roku studiów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Powinieneś dostać warunek, czyli warunkowe zaliczenie sesji pod warunkiem poprawy danego przedmiotu w następnym semestrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Najlepiej podejdź do Dziekanatu i dokładnie dowiedz się co i w jakim terminie musisz zrobić, bo pewnie będzie musiał złożyć jakieś podanie o warunek. Zrób to jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
despekt Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 W podaniu o warunek muszę napisać powód. Jakieś rady macie jaki powód napisać,aby podanie było pozytywnie rozpatrzone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Jeżeli masz fajne panie w dziekanacie to z pewnością Ci podpowiedzą, to dużo zależy od Dziekana, który to będzie rozpatrywał. Jedni lubią duże uzasadnienia a inni nie. Moim zdaniem jednak nie będzie potrzeby żebyś musiał jakoś dodatkowo to uzasadniać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaniamalutka Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Powinieneś dostać warunek i brakujące punkty powinieneś nadrobić w kolejnym semestrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disko Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Za moich czasów wystarczyło zainteresowanie kierunkiem chęć dalszego kształcenia itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Jak kolega zyżej. Warunek jak nic, i w następnym semestrze nadracianie punktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...