Kretka Kolorowa Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Byłam na Dniu Otwartym na Wydziale Matematyczno-Przyrodniczym. Mnóstwo laboratoriów i pracowni. Ale wyglądało na to, że wiatr hulał. Ktoś tam może studiuje? Jakieś kierunki dają szansę na pracę dla absolwentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ten wydział naprawdę ma teraz fantastyczną infrastrukturę ma też np. biotechnologię na studiach dziennych po angielski, sprawdź sama http://www.studia.net/uczelnie-studia?idf=10758&p=&n=wydzial-matematyczno-przyrodniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Seba ma rację, pewna Państwowa uczelnia, nic złego Cię nie może na niej spotkać a infrastruktura robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretka Kolorowa Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 A jacy wykładowcy, bo może być fajna infrastruktura, a beznadziejna kadra. Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Zawsze warto pogadać ze studentami. Jedź najlepiej jeszcze raz na wydział w trakcie sesji wtedy nikt nie będzie ściemniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretka Kolorowa Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Byłam, zobaczyłam. Jest nieźle chyba warto... ciekawe jakie będą mieli kierunki w tym roku. Coś się zmieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...