Lorka Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 jeśli ktoś nie ma siły ani chęci na pisanie pracy licencjackiej/magisterskiej to polecam skorzystanie z pomocy profesjonalistów. Ja tak zrobiłam, bo nie byłam w stanie ogarnąc sesji i jeszcze pisania pracy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 To po co studiujesz? I się jeszcze tym chwalisz? Uważam zlecanie innym pisania pracy magisterskiej za żenujące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dokładnie, nie ma się czym chwalić! Jak już ktoś się wybiera na studia, to powinien je sam skończyć, a do tego zalicza się samodzielne napisanie pracy magisterskiej! Nie chciałabym później iść do lekarza czy prawnika, który sam nie napisał swojej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizalf Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ja osobiście miałam problem już przy samym początku pisania pracy- przy samym kompletowaniu bibliografii do pracy i zznalazłam kontakt, który szczerze polecam. Pomogli przy znalezieniu bibliografii, a jak już napisałam pracę to sprawdzili mi ją pod względem stylistycznym. Jeśli szukasz kogoś kto pomoże Ci zacząć pisać pracę a przy okazji nie zostawi Cie bankrutem polecam pomoce.dydaktyczne@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Nie wiem czy wiecie, ale BIBLIOTEKI, a dokładniej bibliotekarze pomagają w znalezieniu odpowiedniej lektury. I na pewno są bardziej kompetentni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anet Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Nie no ale przecież można zwrócić się do profesjonalistów żeby zredagowali Ci tę pracę (ja swoją, kierunek ścisły, dałam do Proposterus Books i byłam zadowolona). To jeszcze nie znaczy, że jej nie piszesz zupełnie przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jardania Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Dokładnie, zwłaszcza, że namiarów w necie na tego typu usługi http://www.redagowanie-sos.pl sieci jest na prawdę dużo! Uważam, że warto skorzystać z takiej pomocy niż później martwić się o termin obrony i szukać wykładowców by cokolwiek skonsultować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...