PaulinaMFG Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Mam kilka pytań dotyczących zniżek, które (jeśli dobrze pójdzie) pomogą mi w rozkręceniu pewnej inicjatywy , która będzie korzystna dla wszystkich studentów w Katowicach, wiec prosze o odpowiedzi i zaangażowanie. 1. Czy używasz zniżek studenckich? Jeśli tak to czego dokładnie? (legitymacji studenckiej, aplikacji mobilnej etc)2. Gdyby istniała karta zniżkowa, nie tylko do sklepów czy lokali sieciowych (H&M, MacDonalds etc), która umożliwiłaby Ci zniżki w lokalnych i unikatowych klubach, pubach, restauracjach, sklepach w Katowicach, czy byłbyś/ byłabyś zainteresowana?3. Do jakich miejsc w Katowicach chciałabyś/ chciałbyś mieć zniżkę?4. Według Ciebie, jaka byłaby odpowiednia cena karty zniżkowej do Katowickich lokali?Razem ze znajomymi mamy pewnien pomysł i tak jak wcześniej wspominałam byłby on z korzyścią dla nas wszystkich, także z góry dzięki za odpowiedzi i trzymajcie kciuki.Udanej sesji!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...