zanzibar Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 W sumie robię to w ramach podziękowania. Skorzystałem z pomocy osoby odpowiadającej za serwis pracenapiec.pl i jeśli ktoś ma jakiś problem przy pisaniu to szczerze mogę polecić. Na plus to zdecydowanie kontakt osobisty gdzie człowiek wytłumaczył mi co i jak dlaczego ma być w pracy. Generalnie bez plagiatu. Minus taki, że nie jest to na jutro czy na za tydzień, ale to chyba nic nadzwyczajnego, że tak szybko nie da się nic zrobić. Tak więc ja polecam i dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guliwer Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Mogę się podpiąc pod temat i powiedzieć, że serwis jest na poziomie i nie wciska ciemnoty i prac z netu. Mam porównanie bo niestety wcześniej mnie konkurencja brzydko mówiąc "orżnęła" biorą pieniądze i dając paskudną zżynkę z neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcia01 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Zarejestrowałam się tu tylko po to, by napisać, że bardzo dziękuję za pomoc Sama bym chyba nie dała rady, bo nawet nie wiedziałam od czego zacząć. Dzięki raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...