WiecznyStudent Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Szukam sprawdzonej strony internetowej lub instytucji, która udzieli mi informacji, doradzi gdzie kupić mieszkanie we Wrocławiu. Chciałbym tam zamieszkać w przyszłym roku, pracę mam zostało tylko własne lokum,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaroin Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Na terenie Uczelnie we Wrocławiu wielu deweloperów oferuje mieszkania w osiedlach zlokalizowanych na obrzeżach miasta w cichej i spokojnej okolicy. Jak jesteś zainteresowany nowoczesnym budownictwem to koniecznie odwiedź 5 i 6 września Targi Domów i Mieszkań we Wrocławiu. Poznasz nie tylko aktualne oferty ale również zróżnicowane ceny mieszkań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 ja polecam stronę otodom.pl tam znajdziesz sporo ogłoszeń zarówno nowych mieszkań jak i z rynku wtórnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...