Qki Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Hej, jestem studentką ostatniego roku filologii polskiej na UKSW w Warszawie. W tym roku akademickim mam nadzieję napisać i obronić pracę magisterską. Prawdę "pisząc" zarejestrowałam się tu, ponieważ potrzebuję pomocy Dla wszystkich chętnych i pomocnych link https://docs.google.com/forms/d/1D_yLwLydCKv9IdF4EdDhfv9EixGqCEEWIObS8-8VdW4/viewform?usp=send_form jest to krótka, całkowicie anonimowa ankieta na temat imion Waszych zwierzaków. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Potrzebuję kilkuset odpowiedzi, które posłużą mi jako baza mojej pracy magisterskiej z zakresu nazewnictwa zwierząt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zrobione, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 również zrobione, powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 również zrobione, powodzenia:) Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi. Ale moja prośba w dalszym ciągu aktualna. Jeszcze tylko setka odpowiedzi, więc będę wdzięczna wszystkim osobom, które zechcą poświęcić swój czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Dariusz Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Trochę daje do myślenia ta ankieta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...