pedagogiczna Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Macie własne mieszkanie na studia czy może wynajmujecie? Może ktoś z was mieszka w akademiku? Jak wam się tam żyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
literat555 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Mieszkałam w akademiku i nie polecam Lepiej już naciągnąć rodziców albo samemu coś zakombinować jak się ma pracę, żeby kupić mieszkanie, chociaż kawalerkę. Jak się popatrzy na ogłoszenia, np. http://targimieszkaniowe.net/mieszkania-jednopokojowe-warszawa/ tak na rynku wtórnym, jak i pierwotnym, okazuje się, że da się znaleźć coś w normalnej cenie i cały ten pomysł nie wydaje się taki poroniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANiedzielska Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 A ja mieszkałam w akademiku, zanim udało się zmienić na kawalerkę i całkiem sobie chwalę. Kontakty, ludzie, ciekawsze możliwości i nauki i rozrywki. W końcu studia to nie tylko kucie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Mam swoje mieszkanie, ale dzielę je z rodzicami - na szczęście u mnie nie było potrzeby wyjeżdżania do innego miasta i mieszkania w akademiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...