literat555 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Łatwo można dostać chociaż nieduży kredyt na mieszkanie przez studenta zaocznego, pracującego na stałe w ciągu tygodnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedagogiczna Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Myślę, że jeśli masz stałą pracę, z umową na czas nieokreślony to bez problemu dostaniesz taki kredyt, tym bardziej jeśli nie ma być jakiś bardzo duży. Warto też zorientować się dokładniej w rynku mieszkaniowym i posprawdzać np. oferty deweloperów: http://targimieszkaniowe.net/nowe-mieszkania-i-domy-wroclaw/ - dobrze byłoby to odnieść też do ofert z rynku wtórnego. Może za te same pieniądze uda się kupić wyposażone mieszkanie? A jak nie, możesz skorzystać z dopłat MDM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Myślę, że to będzie bardzo trudne, żeby dostać kredyt na mieszkanie najlepiej jak wniosek składają 2 osoby. Jeśli składa jedna osoba to dochód musi wykazać bardzo duży i jej notowania wg banku są bardzo niskie, dlatego banki często nawet jeśli jest zdolność odmawiają takim osobom. Jeśli chcesz wziąć kredyt sam musisz wykazać stały miesięczny dochód 4 krotnie większe niż rata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Magiera Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ja bym raczej postarała się o pożyczke społecznościową jakbym potrzebowała. Raty, terminy wszystko dowolnie ustalasz z drugą osobą bez sztywnych inscytucji pomiędzy. Są całe społeczności które nawzajem sobie pożyczają pieniądze np na portalu szybkigrosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek90 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Studentowi może być ciężko dostać kredyt. Ja bym poszukał raczej tanie chwilówki i póki co wynajmował mieszkanie a o kredyt mieszkaniowy starałbym się po studiach. Zastanów się czy będzie cię stać na raty bo to nie sztuka wziąć kredyt na 30 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vikaag Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ja skorzystałam z kilku rozwiązań finansowych. Szybko i sprawnie, renomowane firmy finansowe i czołowe banki. Opisy pozwalają na podjęcie decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tekstylnik Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Łatwo nie łatwo - na pewno spróbować warto. Takie mieszkanie to super inwestycja, a gdyby cokolwiek Ci się w życiu zmieniło to zawsze można wynająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ja dostałam kredyt mieszkaniowy pomimo, że starałam się o niego sama, więc spokojnie można dostać, oczywiście wszystko zależy od wysokości kredytu i dochodów. Natomiast nie polecam brania na ten cel pożyczki, bo oprocentowanie jest nieporównywalnie większe a okres spłat krótszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...