kukiz87 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Hej na stronie glownej naszego forum na samej górze sa 2 linijki z błędem mysql Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/users/forumstudia/public_html/cache/skin_cache/cacheid_5/skin_boards.php on line 145 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/users/forumstudia/public_html/cache/skin_cache/cacheid_5/skin_boards.php on line 145 ale chyba tylko na głownej bo nigdzie indziej nie spotkałem sie juz z błędem poki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Dziękuję za info. Pracujemy właśnie nad tym i paroma innymi błędami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukiz87 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nie ma zadnego problemu jak tylko cos zauważe odrazu dam znać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Chwilowo jestem zmuszony wyłączyć tą skórkę forum aby pozbyć się bugów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukiz87 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Własnie sie wystraszyłem co sie stało z forum bo strasznie wyglada ale spoko , dobrze ze to tylko chwilowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...