Kasieńka Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Hej, wie ktoś, gdzie mogę w dobrej cenie wydrukować dużo ulotek i plakatów? Albo jakichś innych rzeczy tego typu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Łapińska Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Moja przyjaciółka drukowała notesy reklamowe oraz ulotki w drukarni online, bo to chyba najtańsze rozwiązanie. Wysyłka była gratis, więc udało jej się całkiem sporo zaoszczędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Wydaję mi się, że jak tych plakatów i ulotek jest faktycznie dużo to zdecydowanie bardziej opłaca się zamówić taką usługę w drukarni online, gdyż ceny są sporo niższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honorata21 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Ja też właśnie szukam dobrej drukarni. Głównie zależy mi na druku ulotek oraz plakatów – Wrocław lub okolice (korzystał ktoś ze studia edytor pod Wrocławiem? Możecie podawać też jakieś fajne drukarnie w mieście – nie wiem na co się zdecydować). Zależy mi na druku offsetowym (duża ilość ulotek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Ja takich uslug szukałabym w internecie. Tam zawsze taniej. Poza tym najlepiej drukować więcej - wtedy płacimy mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honorata21 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Dzięki za wypowiedzi z pewnością się przydadzą, bo nadal zamówienie niezłożone, mój kuzyn który prowadzi firmę pod Wrocławiem niestety nie może się na nic zdecydować, aja mu pomagam w tej chwili znaleźć gadżety reklamowe, czy mogę i w tym temacie liczyć na waszą podpowiedź? Gdzie najlepiej, za ile i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ja też chętnie zajrzę na podane przez Was strony, bo szukam właśnie odpowiedniej drukarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 W openprint mają całkiem niezłe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaroin Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Jest bardzo fajna multi drukarnia na stronie waikiki.pl. Robią wszystko i to niezależnie od nakładu, nawet z małymi projektami można spokojnie do nich uderzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Sporo tych ofert. Trzeba będzie je wszystkie przejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flomap Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Warto porównywać oferty, tylko wtedy można wybrać najlepszą. U mnie sprawdziła się drukarnia www.avatar.pl Drukuje u nich naklejki, banery, tablice i rollupy i jeszcze ani razu mnie nie zawiedli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarmuszko Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Moim zdaniem, jedna z lepszych drukarni z których korzystałem ( a było tego drukowania sporo) to ta / podziwiam właścicieli za cierpliwośc do takich klientów jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anastazja Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja polecam drukarnię CCS Druk. Można złożyć zamówienie przez internet. , Bardzo dobra lokalizacja w centrum miasta więc łatwo do nich trafić. Można też zamawiać przez ich stronę ccsdruk.pl i to w prosty sposób bo nawigacja po stronie jest intuicyjna i prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 ale w centrum jakiego miasta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 właśnie o jakie miasto chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miętówka Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Taka która ma tanie tusze i chodzi na tanich zamiennikach. Ja przy wyborze swojej głownie na to patrzyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 ceny się zmieniają i nic nie jest dane na stałe. Warto to sprawdzać i weryfikować na bieżąco przy każdym zamówieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaja Lisiecka Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Ja podobnie jak Julia Mroczek często zamawiam w OpenPrint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kannak Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 najlepiej sprawdzić opinie na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria20 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 podbijam pytanie. Jakaś dobra drukarnia na terenie krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiula Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Też szukam jakieś dobrej (i taniej) w Krakowie. Help me. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...