sebmroz Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Jaki samochód na początek? Witam, jako że od niedawna posiadam prawo jazdy rozglądam się za potencjalnym samochodem dla mnie. Najlepiej żeby samochód nie palił jak smok, bo chodzę jeszcze do szkoły i nie będę miał za co tankować zbytnio. Jeśli chodzi o sam koszt samochodu myślę, że dam rade zapłacić max. 7 tysięcy. Samochód będzie mi służył głównie w dojazdach około 25-30km od mojego domu 3x w tygodniu co daje około 150km/tydzień. Co myślicie o tym?: http://moto.gratka.pl/tresc/mercedes-benz-klasa-c-w202-c-180-sport-17333179.html#191ba54eaa37c126,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANiedzielska Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Ja bym postawiła na jakiegos małego Fiata - są dość ekonomiczne, a używane też drogo nie kosztują, więc wydaje mi się, że w tym kierunku. Marka z niższej cenowej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Może w takim razie fiat panda? Niezbyt drogi, szczególnie używany, a do tego mały i wygodnie się nim prowadzi, wszędzie da się zaparkować co według mnie jest dość dużym plusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Fiat panda to dobry wybór. Dużo słyszy się o niezawodności tych aut i na początek jest idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayaa Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 przy samochodach używanych warto brac pod uwagę dostępność i ceny cześci żeby ewentualna naprawa miała jeszcze sens a jej cena nie wyniosła tyle co dopiero kupione auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Morie Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Jako młody posiadacz auta na benzynę polecam Ci przede wszystkim szukać auta z gazem lub wliczać w cenę koszt założenia instalacji. Mega często ogranicza mnie fakt ile muszę zapłacić za benzynę. Lepiej dalej i taniej, kosztem lepszej fury, bo przygoda czeka:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Na początek dobra jest chociażby Toyota Yaris. Wielu moich znajomych miało ją jako pierwszy samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Kolażka ma skodę fabie i jest zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Pierwsze kroki za kierownicą kojarzą mi się nierozerwalnie z jakąś fajną używaną toyotą yaris. Sama uczyłam się jeździć na takim aucie i bardzo dobrze te początki wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arlet Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Małe, zwinne auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Mój ojciec ma citroena, nie najnowszego i wszystko jest z nim w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Mój ojciec ma citroena, nie najnowszego i wszystko jest z nim w porządku. Może po prostu nie robi duzych przebiegów, dobre drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Może jakiś fiacik z instalacją lpg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Przypilnować ogłoszeń, codziennie pokazuje się coś ciekawego do sprzedania. Celowałbym, jak pisałem w skodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenciak33 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 150km na tydzien ? To jakis mały silniczek benzynowy. Diesel szybko padnie przy takich małych trasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey_mouse Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 na początek to nalepiej takie autko co mało pali i jest małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cweber Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Sprowadzanie aut z USA opiera się w głównej mierze na znalezieniu wybranego modelu w dobrym ogólnym stanie technicznym, z drobnymi mankamentami blacharskimi. Takie lekko uszkodzone auta z USA cieszą się największą popularnością, bo można kupić je za znacznie mniejsze pieniądze, niż odpowiednimi w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbaumbach Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Decydując się na kupno auta używanego możliwości jest więcej niż kilka, natomiast wybór tej najlepszej nie jest łatwy. Najczęściej po prostu poszukujemy takiej opcji, która koniec końców okaże się dla nas najbardziej oszczędna. W porównaniu do kupna nowego auta w salonie, też z drugiej ręki zawsze okazują się znacznie tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...