Kasieńka Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jestem dopiero na pierwszym roku, nie znam więc jeszcze praktycznie w ogóle tego miasta, a tym bardziej nie wiem, do kogo warto iść z moim problemem. Macie może jakichś polecanych, godnych zaufania podologów? Zależy mi na dobrym specjaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasieńka Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Po prostu choruję na cukrzycę i moje stopy wymagają specjalnej pielęgnacji. A kosmetyczkom nie ufam na tyle, żeby chodzić do nich z takimi sprawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasieńka Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Dzięki wielkie, o kogoś takiego mi chodziło! Jutro zadzwonię i zapytam o wizytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justyna_s Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 gorąco polecam Panią Karolinę ze "Spearside" 224680808 super specjalista podolog a do tego wyprowadza wrastające paznokcie metodą Kostki Arkady") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Tego zawodu warto się uczyć. Akurat w Warszawie masz najbardziej znaną szkołę z tego zakresu, a mowa o Beauty Lux. Szkolenie zawodowe z tego tematu trwa kilka tygodni, pracy jest mnóstwo, ale jeśli to opanujesz, to fajnie sobie poradzisz w zawodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Szkolenia prowadzone są w Beauty Lux, również te zawodowe, na wysokim poziomie, tak więc samo miejsce zdecydowanie polecam. Nie zmienia to jednak faktu, że miejscówka wymaga ogromnego zaangażowania i nauki - samo nic się nie zrobi. Podologia jest przeznaczona dla ludzi ambitnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Hmmm... ale tutaj mowa o zasadach dbałości o stopy, a nie robieniu sobie ładnych paznokci u stóp. Rozumiesz o czym jest ten temat? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Standa to po prostu jest spam i wędruje do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selena_D Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Bólu stóp i tego typu problemów w żadnym wypadku nie wolno bagatelizować. Mi na szczęście też to ktoś powiedział i w porę trafiłem do specjalisty. O ile dobrze pamiętam, pani nazywa się Katarzyna Gaździcka. Pomogła mi bardzo, wytłumaczyła mi co się dzieje i co z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 No nie wolno, ale zasad pielęgnacji można się po prostu nauczyć, nie tyle chodzi nawet o pomaganie innym, co bardziej o samodzielne zaangażowanie we własne zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Nie zdawalem sobie sprawy z tego, ze to takie wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 I jak zainteresowanie tematem u was? Bo według mnie to się mocno rozwinęło w ostatnim czasie - też tak to odbieracie? W sumie to wiadomo, że ludzie do wszystkiego muszą się przekonać - tak samo przekonali się do dbałości o stopy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...