SMG900 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Hej. Jestem studentką 3 roku studiów zaocznych na PWSZ. Na 1 roku nie zaliczyłam jednego przedmiotu i przechodziłam dalej aż do czasu wyznaczonego egzaminu komisyjnego który nie zdałam. Nie chcę przerywać studiów na 5 semestrze gdy wszystko mam popłacone i zdane oprócz tego jednego przedmiotu. Czy można pisać jakieś odwołanie do władz uczelni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Zawsze warto napisać odwołanie z prośbą o ponowny termin. Najlepiej zadzwonic do dziekanatu i poprosić o pomoc. Powinni pomóc. Koniecznie daj znac co ustaliłaś. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMG900 Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dzięki za słowa wsparcia. W sekretariacie powiedzieli mi że komisyjny jest ostateczny - nie można z tym nic zrobić. Dostanę list polecony z decyzją o usunięciu z listy studentów, ale mogę napisać pismo do prorektora o cofnięcie tej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...