Kasieńka Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Cześć. Niedługo zamierzam przyjechać do Warszawy i będę musiała gdzieś przenocować. Możecie polecić mi jakiś fajny hotel w okolicy saskiej Kępy albo Pragi Południe? Chodzi mi o coś w dobrym standardzie, nie musi być najtańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktorek Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Wydaje mi się, że w Warszawie i okolicach najlepiej wypada Hotel Rest (Mory k/Warszawy, ul. Poznańska) Pokoje bardzo ładne, duża ilość do wyboru, hotel zadbany, jedzenie bardzo dobre. Przede wszystkim w cenie noclegu można korzystać z całego SPA w hotelu co dla mnie jest świetnym udogodnieniem, bo normalnie takie SPA kosztuje sporo pieniedzy a w Rest za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Rest to bardzo dobry hotel. U nich na miejscu masz spa w cenie pokoju. Pokoje ładne, jedzenie smaczne. Akurat byliśmy gośćmi konferencji - wszystko na miejscu dograne na najwyższym poziomie, zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saberity Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Jeśli ktoś nadal poszukuje hotelu taniego ale jednocześnie luksusowego to polecam hotel Groman. Oprócz świetnego stosunku jakości do ceny oferują jeszcze takie rozrywki jak kręgle czy bilard, bar jest czynny do późnych godzin, obsługa jest miła i bardzo rzetelna. Dojazd do Warszawy zajmuje tylko chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Zerknij sobie na propozycje apartamentów w Warszawie, bo mają w bardzo fajnych lokalizacjach a i cena jest całkiem przyzwoita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaM Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Blisko centrum był kiedyś taki niewielki hotel, ale chyba już go zlikwidowali, szkoda, bo ceny miał b. dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Zamiast pokoju w hotelu, polecam pokój w bloku:) to nie żart:) pojawiła się nowa oferta na rynku pokoi do wynajęcia na doby jak w hotelu, ładnie i komfortowo, lokalizacje w centrum i ceny konkurencyjne: http://www.a57warsaw.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika91 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Wow, nie wiedziałam, ze istnieje coś takiego, a szkoda, bo w Warszawie mieszkam od niedawna i przez pierwszych kika dni mieszkałam w hotelu i trochę to kosztowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...