Mateusz.Kwidzyn Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam, W tym roku pisze maturę maturę będę zdawał 3 podstawy+ podstawa z biologi ,jak myślicie, wystarczy mi to aby dostać się na jakiś kierunek związany z medycyną? ( zdaję jeszcze podstawę geografii ,ale w tym temacie wydaje mi się to mało istotne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Z tego co wiem, to w tym roku obowiązkowe będzie też rozszerzenie, może wybierz właśnie biologię? Bo z podstawową maturą z biologi, to kierunki medyczne raczej mała szansa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz.Kwidzyn Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 chodzę do technikum ,co oznacza że idę starym programem nauczania i nie muszę przystępować do żadnego rozszeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Wymagane może nie być, ale wymagane jest w procesie rekrutacji przez uczelnie medyczne. Bez rozszerzenia nie masz szans dostać sie na medycynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durka Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Progi na medycyne są bardzo duże, dużo ludzi, którzy sie nie dostaja wybeirają jako alternatywe weterynarie, co moim zdaniem głupi pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...