literat555 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Musimy samodzielnie kupić prawie całe wyposażenie do kuchni, bo właścicielka zostawiła wszystkie drewniane łyżki, łopatki, pojemniki itp tak zatuczone, że nikt nie zamierza tego używać. Podpowiedzcie, gdzie można kupić coś takiego w miarę tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedagogiczna Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Pewnie na waszym miejscu zrobiłabym to samo. Zobacz sobie w Black Red White: www.dekoracje.brw.com.pl/kuchnia/ociekacze/- wszyscy kojarzą tą markę z meblami, ale mają tam też właśnie takie kuchenne akcesoria i to dość tanio. Myślę, że takie podstawowe rzeczy kupicie tu albo gdziekolwiek w internecie bez problemu nie nadwyrężając studenckiej kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 w ikei można fajne rzeczy kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 możecie zobaczyć w chinskich sklepach albo takich wszystko po 3zł, sporo mają takich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Jedz do IKEI tam kupisz wszystko w przystępnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Ja też myślę, że IKEA jest dobrym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Też bym wybrała Ikeę, podobają mi się ich kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 To chętnie tam zajrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Dodatki w IKEI są super, ale kuchni bym nie kupiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...