Agnieszka Magiera Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 W której warszawskiej szkole polecacie robić prawo jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankaanka Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Polecam havranek.entro.pl to naprawdę świetna szkoła, miły i cierpliwy istruktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Polecam Linię http://www.linia.waw.pl/ Ostatnio maja rodzina korzystała z ich usług dwukrotnie na prawo jazdy kat. A i kat. B. Egzamin na B zdany za pierwszym podejściem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Łapińska Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 robiłam tam, gdzie mój brat: http://abc-szkolenia.com/prawo-jazdy-kat-b/on zdał za pierwszym razem, ja nie miałam tyle farta i udało mi się za drugim, chociaż i tak do prowadzenia auta mam dwie lewe, ale jakoś dobrze mnie pod względem praktycznym wyszkolili w tym ośrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Pietruszyński Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 ja także polecam szkołę pana Pawła na modlińskiej, czyli abc szkolenia. Świetny kurs, kadra bardzo miła. Jeździłem z dwojgiem instruktorów, było zawsze ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaM Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 A wiecie może ile teraz kosztuje kurs? bo chciałabym zrobić prawko przed tymi wszystkimi zmianami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Okolo 1400 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikusik Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Nie pamiętam dokładnie nazwy szkoły, ja robiłem na ul. Korotyńskiego. Miałem bardzo fajnego instruktora - Pana Krzyśka, który był bardzo wyluzowany i potrafił naprawdę dobrze nauczyć. Teraz trzeba jeszcze pamiętać, że w przyszłym roku zmieniają się przepisy - będzie ciężej niestety, więc warto się pośpieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Z tego co wiem to sam egzamin sie nie zmieni tylko po nim trzeba będzie jeszcze wziąć kilka jazd "doszkalających", nie można będzie jeżdzić więcej jak 50 km/h przez 2 lata i trzeba będzie mieć zielony listek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 To nawet nie wiedziałem ze maja wprowadzić takie ograniczenia dla nowych kierowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Od nowego roku ma to wejść, widać młodzi kierowcy najbardziej wypadkowi byli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ale ograniczenie do 50 to dyskwalifikuje ich z wjazdu na autostrade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ale ograniczenie do 50 to dyskwalifikuje ich z wjazdu na autostrade No faktycznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Chyba, że w terenie zabudowanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Z tego co wiem to sam egzamin sie nie zmieni tylko po nim trzeba będzie jeszcze wziąć kilka jazd "doszkalających", nie można będzie jeżdzić więcej jak 50 km/h przez 2 lata i trzeba będzie mieć zielony listek. ooo tez nie wiedziałam o takich zmianach, ale to chyba tylko w terenie zabudowanym a na drochach szybkiego ruchu i autostradach będą inne te ograniczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Tez tak mi sie wydaje, bo powodowaloby to duże niebezpieczeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 o znalazłam "w okresie próbnym (8 miesięcy po egzaminie) będzie mógł kierować wyłącznie pojazdem samochodowym oznakowanym z tyłu i z przodu nalepką z symbolem liścia klonowego. Na obszarze zabudowanym nie będzie mógł przekraczać prędkości 50 km/h, poza obszarem zabudowanym - 80 km/h, a na autostradzie i drodze ekspresowej - 100 km/h." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 No i to ma sens. Przez 8 miesięcy. Nie tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Może dzięki temu będzie trochę bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Chociaż Ci brawurowi i tak będą lamac te przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 No ale na takich to nie ma siły, bo nawet jak im prawko zabiorą to jeżdżą bez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Dokladnie. Mam nadzieje, ze przepisy te będą dosc skrupulatnie sprawdzane i kontrolowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotkaa Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 a ile kosztuje wykupienie dodatkowych jazd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Kilkadziesiąt złotych za godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...