Kaja Metrowska Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Chciałabym sobie kupić nową lampkę na biurko - niestety ale stara się trochę połamała. Zależy mi na czymś wygodnym i w niskiej cenie. Zrobiłam sobie pewne rozeznanie i spodobały mi się te dwie: Wersja naprawdę ekonomiczna ale trochę krucho z kasą ostatnio Jaką byście wybrali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Nowak Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Mi się pierwsza bardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Mi też zdecydowanie bardziej podoba się pierwsza lampka. Szkoda tylko, że ma tak intencywny kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Switalek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 tak, naprawdę ekonomiczna wersja i się tak właśnie zastanawiam czy nie lepiej byłoby Ci kupić droższej lampki - przynajmniej masz pewność, że będzię Ci służyła dłużej. albo zaproponuj komuś, żeby Ci kupił na święta. wczoraj przyszła mi taka propozycja z newsletterem: np. http://www.lumenpro.pl/lampy-biurkowe/68631-magic-color-led-nilsen-00113-lampka-biurkowa-nocna.html- lampka 2 w 1 - na biurko i nocna. z opisu wynika, że możesz ją wyginać i może świecić na różne kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysia56789 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 ja proponuję Ci kupić jakąś tanią lampe i po prostu samemu ją jakoś oryginalnie ozdobić, będzie ekonomicznie, praktycznie i niepowtarzalnie, ja właśnie taką zrobiłam sobie lampę, poprzyczepiałam do zwykłej lampy motyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Pierwszy model podoba mi się najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rgb Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Jak najbardziej lampka biurkowa w stylu klasycznych nocna, ale w LEDach http://www.gitmarket.pl/philips-massive/myliving-lampa-biurkowa-dyna-led Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Kolejny z lampami, na pewno student kupi taką lampę... za 100 zł zamiast kupić w innym sklepie za 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 no właśnie w ikea za 40zł moim zdaniem wystarczająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 w zupełności wystarczają, ja mam z OBI w promocji za 29 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 no i to są odpowiednie ceny za lampki na biurko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 dokładnie, a służy mi już wiele lat. Oczywiscie nie twierdze, że ta lampka jest lepsza niż te za 100-200 zł, ale student sobie na coś takiego po prostu nie pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...