Memłon Bzdziągwa Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 J.w - mam skierowanie od lekarza rodzinnego, który podejrzewa u mnie depresję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasieńka Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 No to musisz poszukać po jakichś rejestrach. Ja mogę ci najwyżej polecić psychologa z Warszawy, jakbyś miał ochotę na wycieczkę. Pani Joanna Obuchowicz jest bardzo dobrą specjalistką, ale ona pracuje w Pracowni Psychorozwoju Izabeli Kielczyk w Warszawie. Chodziłam do niej na terapię. Też cierpiałam wtedy na depresję, ale te wizyty mi bardzo pomogły. W moim przypadku nie trzeba było nawet brać lekarstw, żadnych antydepresantów. Wystarczyła rozmowa, o ile tam moge nazwac tę terapię. Jednak wiem, że sama bym sobie nie poradziła, a im dłużej się czeka, tym trudniej się z tego wyplątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbit Heart Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Z tego co się orientuję najbardziej polecają psychologów i psychiatrów w Zachodniopomorskim Instytucie Psychoterapii na ul. Królowej Korony Polskiej 26. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...