Honorata21 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Hej, planuję rozwinąć mój angielski, może przygotować się do certyfikatu. W związku z tym mam do was pytanie, a mianowicie, jakie szkoły językowe są według was godne polecenia? Potrzebuję żeby ktoś mnie mobilizował do pracy, więc najchętniej skorzystałabym z jakiejś wymagającej szkoły. Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Szkudlarski Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Polecam lekturę tego artykułu: Wybór kursu językowego – porady ekspertów Cambridge English Language Assessment. Zapewne pomoże Ci w wyborze odpowiedniego kursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mania05 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Może kurs przez Internet? Sprawdź kursy przygotowawcze do egzaminów językowych na www.szkola-shamrock.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honorata21 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Dziękuję za linki. A czy moglibyście powiedzieć coś z własnego doświadczenia? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Myślę, że odpowiedni kurs trzeba przede wszystkim dobierać po kątem własnych potrzeb. Warto stawiać też na najlepsze szkoły językowe. Osoby z mojego otoczenia korzystają najchętniej ze szkoleń przygotowanych przes escs-katowice.pl, bo to chyba najlepsza tego typu placówka w naszej okolicy. Najlepiej zresztą zrobić research wśród znajomych, którzy uczyli się angielskiego i mogą nam doradzić w kwestii wyboru właściwej szkoły, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honorata21 Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dziękuję za wypowiedzi. Zrobiłam też research wśród znajomych, tak jak radziliście, i polecono mi speak up. Za argument koleżanka podała dużą elastyczność w doborze zajęć, a ja i pracuję, i studiuję, więc zależy mi na tym. Mam nadzieję, że będzie fajnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weteranek Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Dziękuję za wypowiedzi. Zrobiłam też research wśród znajomych, tak jak radziliście, i polecono mi speak up. Za argument koleżanka podała dużą elastyczność w doborze zajęć, a ja i pracuję, i studiuję, więc zależy mi na tym. Mam nadzieję, że będzie fajnie;) Moja dziewczyna tam chodzi i nic nie słyszałem żeby narzekała;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Moja dziewczyna tam chodzi i nic nie słyszałem żeby narzekała;p A ta szkoła jest w każdym mieście? Też zastanawiam się nad kursem. Myślałam o profi lingua. Znacie? Polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marion090 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 polecam kurs e-learningowy , ja jestem bardzo zadowolona, a znajdziesz je na stronie rekrutacyjnarewolucja.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Kurs językowy nie poprawi Twoich kwalifikacji. Jeśli chcesz cokolwiek robić przez kursy to zawodowe, przygotowujące do pracy. Język wymaga dużo więcej czasu, a przede wszystkim maksymalnego z nim kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Dziękuję za wypowiedzi. Zrobiłam też research wśród znajomych, tak jak radziliście, i polecono mi speak up. Za argument koleżanka podała dużą elastyczność w doborze zajęć, a ja i pracuję, i studiuję, więc zależy mi na tym. Mam nadzieję, że będzie fajnie;) Ja niestety nie słyszałam pozytywnych opinii o tej szkole, ale to było już jakiś czas temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Też słyszałem średnie opinie o speak up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mates Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Przede wszystkim ważny jest kontakt z językiem. Możesz oglądać CNN i inne stacje telewizyjne po angielsku. Słuchaj radia internetowego w tym języku. Nieustanny kontakt z językiem obcym jest równie pomocny jak chodzenie do szkoły językowej. Korzyść uczęszczania na kurs będzie w możliwości rozmawiania z innymi osobami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...