Joan Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Jak w tytule. Studiowałam ten kierunek przez 5 lat i po za poszerzeniem moich zainteresowań nie dał mi nic. Żadnego konkretnego zawodu ani kwalifikacji. Wiem, powiecie, że ten kierunek tak własnie ma, że nic po nim nie ma. To nie w końcu medycyna czy pedagogika. Ale bardzo zależy mi na tym by jednak moja kariera zawodowa była związana z kulturą. Nie wiem gdzie iść i w co celować. Czy ktoś jest w stanie mi polecić jakąś dalszą szkołę aby zawęzić nieco ten pechowy kierunek? Podyplomowe.Studia.net najbardziej by mi odpowiadała. Problem tylko w tym, że jestem w 100% humanistką więc wszelki biznes, Podyplomówki z marketingu itd. odpadają. Ma ktoś jakiś ciekawy pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwieczorek81 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam! Zachęcam Pana do zapoznania się z ofertą studiów podyplomowych w oddziałach Wyższych Szkół Bankowych. Studia można podjąć w kilku lokalizacjach na terenie kraju, m.in. w poznan.studia.net, Wrocławiu czy Gdańsku, a na wielu kierunkach sa jeszcze wolne miejsca. Atutami studiów podyplomowych na uczelniach WSB są m.in.: nowoczesne programy nauczania, koordynator-opiekun każdego kierunku, wykładowcy z doświadczeniem praktycznym, interaktywna forma zajęć - gry biznesowe, case studies, warsztaty, świadectwo w języku polskim i angielskim, przyjazna dla uczestnika organizacja studiów, Program Firma oraz dogodny, ratalny system płatności. Zapraszam serdecznie na naszą stronę internetowa po szczegóły oferty.W razie pytań jestem do dyspozycji.Pozdrawiam, Małgorzata WieczorekOnline Ekspert WSB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...