Niki Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Nie wiem czy studentów stać na prezenty po 500 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jeśli stać to się musiało duże zmienić w ostatnich latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Studenci mają biznesy, albo ich rodzice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Bywa rożnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 byłem na strzelaniu, doznania średnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mates Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ja cieszyłem się jak dostałem od mojej dziewczyny karnet na gokarty. Ale wiadomo - każdy lubi co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alek23 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Można też po prostu zapytać, co dana osoba potrzebuje. Czasami nawet przebywając ze sobą sporo, można nie mieć pomysłu na prezent, bo ktoś ma marzenie o którym nie mówi. Jeśli ma być to całkowita niespodzianka to dobrze jest podejść w ten sposób, ze pokazujesz pewne rzeczy chłopakowi, które Ci się podobają i ewentualnie chciałabyś kupić a on nieświadomie podpowiada Ci co jest fajne a co nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anka97 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Jak coś z motoryzacją to prędzej klemy albo fajną skrobaczę z rękawiczką, zestaw do mycia i czyszczenia (szampon itp.), albo jak już wcześniej wspomniano karnet na gokarty, paintballa, bilard, stadion piłkarski jeśli jest kibicem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...