agaposzek Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Kurczę, sama zawsze chciałam przelecieć się paralotnią, ale brak mi takiego silnego bodźca, który by przezwyciężył strach przed tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Moja siostra dostała na urodziny lot paralotnią i wciąż się nie odważyła. Ja w sumie nie wiem, czy też bym umiała. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Z tego co wiem to za pierwszym razem zawsze leci się z instruktorem, więc nie jest to aż takie straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ja mam lęk wysokości, więc czy z instruktorem czy bez, nie dałabym rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenorie Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 a może aparat fotograficzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
divergent Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 hmm faceci są prości ;p albo kup nową gre wiedzmin 3 dziki gon, albo nowego fona ewentualnie zabierz go do barcelony ( no bo kto nie jest fanem barcelony wink) ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Bieliznę proponuje Santi, ja, wiem że dla niektórych to strój wizytowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anet Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 fakt może brakować mój jest zpaalonym survivalowcem i majsterkowiczem już mu narzędzi nakupowałam...ale kupiłam mu teraz tak w ramach upominku wallet ninja, super rzecz ) zabiera na wszystkie wyjazdy go, bo mieści się w potrfelu, a ma w sonie 18 narzędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ojej. I nie obraził się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Taki prezent, odważna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzia.gola Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Tak,praktyczny prezent to jest to! Mój chłopak byłby zadowolony z garażu blaszanego. Takie blaszaki to zawsze się przydają. Widziałam, że prducent wiat śmietnikowych ma je w sprzedaży. Jak się ruszy trochę głową to zawsze można jakiś fajny prezent wyczarować. Trzeba tylko myśleć i włączyć kreatywność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Ale taki garaż to chyba też jednak spory wydatek, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Jak to? Garaż na prezent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Moim zdaniem to kiepski pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 tylko taki garaż to kosztuje pewnie ok 2000 zł no i trzeba mieć teren żeby do postawić.... no skoro kogoś stać na taki prezent i ma posiadłośc to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 ewentualnie można sie chłopakowi dolożyć do garażu jeśli wiemy, że potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 to też prawda, że chyba lepiej się dołożyć niż samemu kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankaanka Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 No ale pieniądze to nie jest dobry pomysł, jeśli to ma być prezent dla chłopaka[/url] ale Twojego chłopaka a nie po prostu kolegi. Bo dla kolegi to rzeczywiscie lepiej się w kilka osób złożyć i wspólnie wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Klawisz to fajna sprawa jak kogoś jara nuta ja dostałem kiedyś od kolegi jego klawisz (bo kupił sobie skubaniec lepszy). To było Casio z serii CTK - takie z lekcjami dla początkujących. Dobra rzecz na wieczorną nudę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Skoro tak bardzo lubi grać to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Tylko dla tych co naprawdę interesują sie muzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Jeżeli interesuje się muzyka i chce grać to klawisz jest bardzo fajnym pomysłem. Też czas jakiś temu dostałem keyboard casio ctk 5000 i spokojnie mogę go polecić mi bardzo pomogły funkcje do nauki i ćwiczeń. Po za tym to prosty w obsłudze klawisz a zarazem dający dużo przyjemności z gry dzięki dobrej klawiaturze i wielu wbudowanych funcjach tylko to chyba dość drogi prezent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 na pewno każdy nie może sobie na to pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anas Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jeżeli chodzi o cyfrowe instrumenty, to akurat należą one do jednych z tańszych jakie możemy kupić. Oczywiście rozpiętości cenowe są duże i możemy kupić profesjonalny keyboard za 15 tys. ale również z powodzeniem na początek wystarczy instrument za 500-600 zł. Są to keyboardy edukacyjne, mające z reguły w większości funkcje edukacyjne, które umożliwiają samodzielną naukę. Podstawa to wybrać odpowiedni model i markę, które zapewnią nam najwięcej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Prezent za 500 zł nawet to i tak bardzo drogi prezent a dla studentów nieosiągalny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...