aga_dream Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ja kupiłam mojemu chłopakowi piękny zestaw kosmetyków - dezodorant, żel pod prysznic, krem do twarzy i balsam. Był bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Z kupnem prezentu dla chłopaka nigdy nie mam problemu, bo po prostu pytam, co chciałby dostać. Na walentynki kupuję mu kubek termiczny, a on ma się rozejrzeć dla mnie za sukienkami mango na domodi i wybrać najładniejszą według niego. Wieczorem pójdziemy też na kolację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Trochę bałabym się dawać chłopakowi wolną rękę przy wyborze sukienki dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczna Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Też bym się bała, ba, wiem, jakie by wybrał. My staramy się robić sobie jakieś zabawne prezenty, praktyczne, ale z jajem. W tym roku wymyśliłam kolorowe skarpetki - bałam się, że nie znajdę jakiś fajnych, polskich (a co, trzeba wspierać polskie firmy;)), na szczęście trafiłam na cup of sox - czyli skarpetki z kubka. Duży wybór wzorów, ja wybrałam takie: http://www.cupofsox.com/sox-with-the-chickenpox-cat-6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaN Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ja kupiłam mojemu chłopakowi piękny zestaw kosmetyków - dezodorant, żel pod prysznic, krem do twarzy i balsam. Był bardzo zadowolony To chyba taki uniwersalny prezent, który zawsze się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 To jest pomysł na prezent awaryjny. Można to kupić nawet na stacji benzynowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ostatnio słyszłam o prezencie w stylu Dzień w Saunie, ale takiej z prawdziwego zdarzenia, gdzie oprócz samych wejść do sauny odbywają się również różne pokazy saunomistrzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Moja przyjaciółka chodzi na takie rytuały, bo ma kartę zniżkową do klubów sportowych i basenów. Podobo to świetny relaks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika23 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Kosmetyki to raczej taki pomysł ostateczny. Równie dobrze może być biżuteria bestsilver.pl/5-bizuteria-meska ale jak wyżej taki relaks w SPA to bardzo dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik88 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 A może jakiś sprzęt do siłowni? Jakaś bieżnia albo orbiterek to fajny pomysł na prezent dla faceta. Ja bym na pewno się ucieszył Zobacz tutaj http://www.technogympolska.pl/produkty/wszystkie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaja Metrowska Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ja bym postawiła na jakiś fajny ciuch. Znam swojego mężczyznę i wiem na przykład,że jest najbardziej zadowolony z takich praktycznych gadżetów. Jakiś czas temu zamawiałam mu komplet ciuszków w Zalando. Możecie sobie zajrzeć bo ceny mają tam faktycznie niezłe. Odsylam do kodów rabatowych: http://okazje.co/kod-rabatowy-zalando Aktualnie jest tam kilka dobrych promocji, w ramach których można kupić sobie ubrania bardoz dobrych marek takich jak Benneton w cenach o 70% niższych. Myślę,że praktycznie każdy mężczyzna powinien być zadowolony z takiego prezentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 A może jakiś sprzęt do siłowni? Jakaś bieżnia albo orbiterek to fajny pomysł na prezent dla faceta. Ja bym na pewno się ucieszył Myślę, że może niekoniecznie sprzęt, ale karnet na siłownię, to doskonały pomysł na prezent. Już mam pomysł, co kupię mojemu partnerowi. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arlet Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Jak lubi ćwiczyć to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa931 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ostatnio koleżanka chwaliła mi się, że kupiła dla swojego chłopaka prezent w postaci vouchera na przejazd po torze wyścigowym. Uważam że jest to ciekawy pomysł. Ja sama też się zastanawiam nad takim prezentem, ponieważ mój chłopak jest wielkim fanem szybkich i wściekłych. Na stronce Devil-Cars znalazłam nawet kurs driftingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Całkiem fajny pomysł, ale więcej się tych linków nie dało wrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa931 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 A to co za ninja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiecznyStudent Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 W sumie taki drifting to naprawdę fajny prezent Przynajmniej ja bym był z takiego bardzo zadowolony. Tutaj można wykupić sobie taki kurs: http://motoprezent.pl/produkt-8-kurs_driftingu.html Jazda jednym z kultowych sportowych samochodów. Mazdy albo BMW. Myślę,że dla chłopaka jest to o wiele fajniejszy prezent niz jakieś kwiatki czy czekoladki. A tym bardziej jakieś miśki, które dziewczyny bardzo lubią dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Co prawda wydaję mi się, że jednak dziewczyny już odchodzą od dawania takich miśków, niemniej uważam, że ten drifting to świetny pomysł na prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolores Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 ja chcę mojmu chłopakowi kupić na Święta powerbank często zdarza mu sie zapomnieć naładować telefon, więc wyaje mi się, że uceluję. Przeczytałam już poradnik:http://www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-powerbank-ktory-kupic/1233/ . wiem, mniej więcej czego oczekuję. pytanie tylko, jakie firmy brać pod uwagę? które są najsolidniejsze i informacje na papierze pokrywają się z rzeczywistymi parametrami sprzętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jakie ma hobby, zainteresowania? Kibicuje Realowi? Jesli tak to koszulka bedzie najlepszym prezentem. Oczywiście może to być inna drużyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anet Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ja ma pomysł na prezent dla chłopaka survivalowca/majsterkowcza, a właściwie to kazdemu moze się przydać - Wallet Ninja (http://www.wallet-ninja.eu/). Co sądzicie? Przydatny gadźet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steczkoj Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dla faceta najlepszy prezent to jakiś gadżet elektroniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marigold84 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 A może coś ekstremalnego skok na bungee czy coś w tym rodzaju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Na Prezent Marzeń macie tego typu atrakcje, więc raczej szedłbym w tym kierunku. Odradzam szukanie byle gdzie i byle czego. Faceci lubią fajne fury. Może np. jazda Ferrari? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...