Agnieszka Magiera Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Czy myślicie że gra komputerowa byłaby odpowiednia dla chłopaka? Spędza z grami całkiem sporo czasu? A niedługo premierę ma jego jedna z ulubionych Fifa 15. Tutaj promocja jest w sumie http://inexus.pl/fifa/15-origin-cd-key-pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Nie jest to dobry pomysł... bo zamiast chodzić z Tobą na romantyczne spacery, przyczepi się do kompa na dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkalus Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Ja kiedyś kupiłem znajomemu zośkę z http://www.haniabag.com i potem kopaliśmy na przerwach między zajęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Pomyśl o czymś bardziej osobistym, może sama coś zrób. Aczkolwiek fifa 15 to świeży tytuł, który premierę będzie miał za kilka dni więc na pewno się ucieszy:) P.S. Zawsze możesz kupić grę i do tego zrobić coś osobistego np. jakiś kalendarz, czy ramkę do zdjęć etc. lub nawet fajnie tą grę zapakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Co chłopak to inny gust, inne potrzeby i inne zainteresowania. Nie ma jednego prezentu, który spodoba się każdemu przedstawicielowi płci brzydszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Gra to jak najbardziej trafiony prezent. Sam otrzymałem niejednokrotnie grę od dziewczyny i byłem bardzo zadowolony. Kobiety rzadko decydują się na taki gest własnie w obawie przed brakiem czasu partnera. Jeśli masz rozsądnego faceta to zapewniam, nie ma obaw.Polecam przegląd gier na rok 2014, znajdziesz tam fajne gierki na prezent zarówno na dzień chłopaka, na mikołaja jak i pod choinkę:http://idealprezent.pl/index.php?p=1_12&nid=1 udanych zakupów pozdrawiam moskit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaM Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Ja ostatnio kupiłam chłopakowi wzmocniony wytrzymały telefon (myPhone IRON), często jeździmy w góry, szusujemy po stokach, już nie musi się martwić, że zniszczy swojego delikatnego smartfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda92 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 I jak? wybrałaś już coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Zawadzka Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Są też plusy kupowania gier swoim chłopakom, o ile chcemy mieć spokój i czas dla siebie :-) Ciuchy to też dobry pomysł, jeśli znamy gust naszych facetów i wiemy, że będzie w tym chodził. Ja mam zamiar kupić skarpetki. Wiem, to banał, ale znalazłam fajne stylowe skarpety z firmy cup of sox, pakowane w kubki od kawy, więc już nie sa takie banalne, poza tym maja fajne kolorowe wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vikaag Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Klasyka i elegancja oraz wysoka jakość. Polecam produkty skórzane, np. pasek czy portfel. Prezent zawsze modny i ponadczasowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...