marek77m Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Jakie alkohole najczęściej pijecie? Jakie są wasze ulubione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ja chyba najczęściej piję wino. Poza tym raz na jakiś czas piwo na spotkaniach ze znajomymi, czy drinki na imprezach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Nalewki własnej produkcji to jest to! Wyrabianie ich posiada aspekt wychowawczy, a mianowicie uczy cierpliwości, bo początkowy etap z końcowym czyli degustacją dzieli z reguły dwumiesięczny okres potrząsania, przelewania, słodzenia, rozcieńczania itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 mój brat robi sam wina, przyznaję że to uczy cierpliwości na jedno czekaliśmy chyba z 4 lata , ja też lubię wypić piwko, jakiegoś sznapsa, wino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domka Stronka Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Wino półsłodkie, likiery, ostatnio Sznaps gruszkowy, zimne piwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Lubię fajne piwo, ewentuanie jakieś kolorowe drinki. Nie przepadam z kolei za wódką i winem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Lubię fajne piwo, ewentuanie jakieś kolorowe drinki. Nie przepadam z kolei za wódką i winem. Mi wódka też nie bardzo wchodzi, tzn. czysta, smoakowe już dużo bardziej toleruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domka Stronka Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Smakową ja lubię najbardziej, warto spróbować sznapsa, jest lżejszy delikatny w smaku, nie słodki, przyjemnie czuć owoce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 niby się wydaje, że smakowe to bardziej kobiece są ale jednak i moim kumplom i mnie jakoś smakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanka Junng Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Mój mąz też lubi sznapsnąć Ale ja chyba bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkal Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Dla mnie najlepszycm alkoholem od dawna jest po prostu whiskey. Nie lubimy słodkich alko ani wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Mój mąz też lubi sznapsnąć Ale ja chyba bardziej to niezły alkohol, przyjemnie się go pije tak bez okazji. Co do whiskey to dla mnie trzeba mieć na nią nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weteranek Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 nie ma jak to piwko:) ale wódeczką, whisky też lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanka Junng Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ja jakoś piwko najbardziej lubie latem , tylko schłodzone.... zimą cos mocniejszego, rozgrzewającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ja jakoś piwko najbardziej lubie latem , tylko schłodzone.... zimą cos mocniejszego, rozgrzewającego. coś w tym jest, że jednak lepiej piwo w lecie wchodzi, teraz to też wolę coś bardziej rozgrzewającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Ewa Kowal Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 ja lubię dobre wino, kupuję je w sklepie internetowym www.salonwin.pl bo te normalne ze sklpeu są klarowane za pomocą rybich łusek... A ja jestem weganką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DorotaBR Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Ja najchętniej czerwone wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanka Junng Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Jeśli juz wino to tylko czerwone półsłodkie, piwo gryczame mi posmakowało no i ostatnio wspomniany sznaps, wszystkie smaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Piwo gryczane?? Nigdy nie próbowałem, ciekawe jak to smakuje. Dobry sznapsik nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanka Junng Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Spróbuj, ma bardzo fajny smak. A co do sznapsika to tez lubimy ze znajomymi sznapsnąć szczególnie ten gruszkowy smak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaM Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Piwa rzemieślnicze takie jak Widawa, Pinta czy Birbant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczna Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ja to takie mało procentowe słodkie piwa jak cydr czy reds:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Cydr to piwo? też wolę lżejsze alkohole, teraz jak się zimniej zrobilo to piwo już mniej mi wchodzi, wolę jakąś nalewkę, grzańca czy sznapsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Łapińska Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 najbardziej lubię gin z tonikiem <3 średnio toleruję piwo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Też uwielbiam gin z tonikiem - do tego lód oraz kawałek cytyryny i jak dla mnie może nie istnieć chwilowo żaden inny alkohol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...