rks123 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Witam wszystkich. Dostalem sie na 2 ww kierunki Fir(lublin) inzynieria(Gdansk) i nie wiem na ktory sie zdecydowac. Wszedzie pisza ze bedzie potrzeba inzynierow. No wlasnie jak to z tym jest? Ktos studiuje te kierunki? Jak po tym z praca? Po firze chcialbym pracowac w rachunkowosci albo w banku kiedys moze jako analityk a po inzynierii nie wiem nawet gdzie moglbym pracowac.Pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Hej, Inżynieria materiałowa to bardzo ciekawy kierunek i znacznie różni się od FiR. W tym miejscu znajdziesz informację co w trakcie i co po studiach na inżynierii materiałowej: http://www.kierunki.net/inzynieria-materialowa Może to w jakiś sposób pomoże Ci podjąć decyzję. FiR to zupełnie inny kierunek, czysto teoretyczny, ale z tego co widzę to jesteś jemu bliższy. Skąd takie rozbieżności Gdańsk i Lublin? To duże odległości. Może w jakiś sposób to też wpływa na Twoją decyzję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rks123 Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 To prawda blziej mi do Firu bo nie wiem z jakiego typu praca spotkalbym sie po inzynierii. Co do rozbieznosci do najpierw nie myslalem wogole o inzynierii i zlozylem papiery tylko do Lublina poniewaz jest to "sasiadujace" miasto z moi(Radom) a dopiero pozniej zainteresowala mnie inzynieria materialowa a Gdansk poniwewaz od zawsze moim marzeniem bylo i nadal jest mieszkac nad morzem wlasnie w Gdasnku albo w Szczecinie( tak wiem Szczecin nie lezy nad morzem) ale lezy nad pieknym zalewem i blisko morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 To masz jedyną lub jedną z nielicznych szans na zrealizowanie swojego marzenia. Jeśli będziesz studiować nad morzem to jest duża możliwość, że tam już osiądziesz. Co Ci szkodzi spróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...