Kasiaa92 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 cześć wszystkim kończę za rok ratownictwo i zastanawiam się nad dalszym kształceniem, myślałam o zdrowiu publicznym o spec Podyplomówki z zarządzania w służbie zdrowia. Wiem że ta magisterka nic mi nie da jeśli chodzi o stricte ratownictwo ale czy nie otworzyłaby mi drzwi do np administracji ? Do pracy urzędowej szpitala? Szukam jakiejś innej opcji jakbym nie znalazła zatrudnienia jako ratownik.. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jeśli szukasz możliwości pracy w administracji to chyba lepszym kierunkiem byłoby pielęgniarstwo na mgr (jeśli można to studiować na Twojej uczelni po ratownictwie) a później studia podyplomowe z studia z zarządzania w służbie zdrowia. Ale oczywiście Twoja droga też jest dobra, jednak na stołki często biorą po pielęgniarstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiaa92 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 właśnie u mnie na uczelni, z tego co wiem, nie można zrobić mgr z pielęgniarstwa po ratownictwie. Może ktoś orientuje się która uczelnia oferuje takie kształcenie? I drugie pytanie: jakbym zrobiła ZP I stopnia. od początku to razem za ratownictwem nie zwiększyłoby moich szans na zatrudnienie? Dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Moim zdaniem nie ma sensu robić ZP od początku, mgr Ci zupełnie wystarczy:) a w jakim regionie szukasz tego pielęgniarstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiaa92 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 podkarpacie, małopolska ew mazowsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 to zerknij tutaj. znajdziesz wszystkie uczelnie które prowadzą to pielęgniarstwo z tych regionów, zadzwoń i zapytaj: www.rzeszow,studia.net/pielegniarstwo www.krakow.studia.net/pielegniarstwo oraz www.warszawa.studia.net/pielegniarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiaa92 Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Dziękuję za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...