elzbieta111 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Macie jakies konto? Znalazłam porównanie kont dla studentów: http://bankowe-konta.info/porownanie-dla-studentow/ i widzę, że warto sobie tego typu konto założyć. W sumie fakt, studenci mają zupełnie inne potrzeby niż nie-studenci ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albiceleste Argentino Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Macie jakies konto? Znalazłam porównanie kont dla studentów: http://bankowe-konta.info/porownanie-dla-studentow/ i widzę, że warto sobie tego typu konto założyć. W sumie fakt, studenci mają zupełnie inne potrzeby niż nie-studenci ;p Teraz zakładając darmowe konto osobiste w PKO BP można wygrać samochód! A nagrodą pewną jest podwójny bilet do kina: http://bankobranie.blogspot.com/2014/09/bilet-do-kina-gwarantowany-nissan-na.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ja założyłam konto w mBanku. jest bezpłatne, więc nie mam z nim żadnych problemów i nie muszę martwić się o koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspert PKO Banku Polskieg Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 W dzisiejszych czasach "studenckie konto" w PKO Banku Polskim jest za darmo i darmowe są przelewy internetowe potwierdzane SMS-em, bankomaty w kraju i za granicą i karta (wystarczy zrobić 5 dowolnych płatności - bez żadnego limitu). Również osoby w wieku "postudenckim" mogą mieć darmowy rachunek - warto spytać doradcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiolka77 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam:) jakby ktoś miał problem z wyborem konta, polecam ten artykuł: http://www.f-lab.pl/na-co-zwrocic-uwage-wybierajac-konto-bankowe.html Ja też właśnie zastanawiam się nad odpowiednim wyborem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paatryk01 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jeżeli ktoś jest zainteresowany otwarciem konta bankowego, oszczędnościowego to chętnie pomogę albo na PW albo na mailu : paatryk01@yahoo.pl Ogólnie na rynku jest wiele ciekawych ofert dla studentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Mnie najbardziej wkurzają te opłaty za karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejka Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Zazwyczaj jeśli zapłacisz kartą 5 razy to masz ją za darmo a w sumie płacenie kartą jest bardzo wygodne, więc dlaczego by tego nie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 5 razy to całkiem spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 U mnie jak zrobię zakupy za 200 zł i zapłacę kartą to nie naliczają tej opłaty. I nie pamiętam kiedy ostatnio ją płaciłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 czasami wystarczy płacić raz a czasami więcej warto dokładnie sprawdzić warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ja ciągle płacę kartą, to mi nie nalicza. Nawet nie wiem, ile razy muszę zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ja mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 U mnie (mBank) to trzeba chyba zapłacić kartą 100 zł i wtedy nie ma opłaty. W sumie ani razu mi jej nie pobrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horulka Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 w PKO się bardzo zraziłam, mam od tamtej pory urazę jagody goji odchudzaniemeridia opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ja się zraziłam do Reiffeisena. Miałam konto studenckie w Polbanku, który już dawno nie istnieje Gdy przejął go Reiffeisen, natychmiast zaczęły się mnożyć opłaty i szybko stamtąd uciekłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iseq Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 W getin jest fajna oferta dla studentów, bo można używać legitymacji studenckiej, zamiast karty. Dodatkowo jak ktoś pobiera jakiekolwiek stypendium to bank dorzuca na początek 50 zł a potem kilkanaście % przy każdym wpływie przelewu od szkoły;) Konto i karta oczywiście darmowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrFo Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Jak dla studenta, to tylko darmowe. No, chyba, że pracuje lub dostaje stypendium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 ale darmowych jest coraz mniej bo podatek bankowy trzeba sobie zrekompensować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 o mBanku słyszałem wiele negatywnych opinii, szczególnie o zabezpieczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrFo Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Smart Bank ma faktycznie darmowe konto, bez żadnych warunków co do wysokości wpłat czy transakcji kartą. O mBanku to ostatnio za dużo jest informacji w mediach, i to niekoniecznie tych najlepszych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studentos Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Smart Bank zrobił rebrand na Nest Bank, ale konto ciągle ma bardzo dobre - https://darmowekontobankowe.org/darmowe-konto-bankowe/ Dla studenta ważne, że jest praktycznie bez opłat za podstawowe usługi na rachunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRG Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 ja tam wole swoje konto "przekorzystne" w Pekao, do 26 roku życia obsługa konta za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tcheinava Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Ja polecam "Konto dla młodych" w PKO BP. Wszystko za darmo do 26 roku życia,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...