Dorotka Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam Co sądzicie o mgr z zarządzaniu w ochronie zdrowia po licencjacie z rat medu? Jak z pracą potem? Ma to sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 A robisz to na uczelni medycznej? Nie jestem do tego przekonany, lepiej zrobić mgr z pielęgniarstwa a z studia z zarządzania instytucjami medycznymi zrobić studia podyplomowe i wtedy masz konkretne wykształcenie, które pomoże Ci zdobyć stanowisko w służbach medycznych. Co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ten kierunek realizowany jest chyba tylko jako podypomówka na Zarządzaniu na UW, zresztą dołączam się do rady Łukasza, jako II stopień zrób coś konkretnego, dającego twarde umiejętności jak np. wspomniane pielęgniarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotka Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Musiałabym zaczynać studia od początku z pielęgniarstwa aby mieć magistra a jestem po licencjacie z ratownictwa i za dużo czasu i pieniędzy by mnie kosztowało kolejne 5 lat studiów. Jakie studia mgr polecacie po ratownictwie aby rozszerzyć możliwości pracy jakbym nie miała szczęścia wśród ratownictwa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Pielęgniarstwo wydawało mi się naturalną kontynuacją ratownictwa. Czy dobrze rozumiem, że na Twojej uczelni na studia mgr na pielęgniarstwo nie przyjmują po ratownictwie? W tym miejscu masz spis wszystkich kierunków medycznych: http://www.studia.net/medyczne Jeśli nie pielęgniarstwo to może zdrowie publiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotka Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 A co sądzicie o zarządzaniu kryzysowym i edukacji dla bezpieczeństwa? Juz na studiach prowadziłam zajęcia z PP i spodobało mi się to dlatego widziałabym się jako instruktor bądź nauczyciel. Również praca w centrum studia z zarządzania kkryzysowego jest interesująca tylko nie wiem jak z etapami. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Widzę, że interesują Cię jednak specjalności związane z zarządzaniem i tego bym się trzymała, bo najważniejsze jest słuchanie własnej intuicji i znalezienie kierunku rozwoju zgodnego z Twoimi zainteresowaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Bardzo wąska specjalizacja, ale jeśli czujesz się w tym dobrze to czemu nie:) chociaż ja bym sobie to zostawił na studia podyplomowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...