kachha Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 siemka! Mam szybkie i krótkie pytanie. Czy jeśli zaliczam warunkowo dany przedmiot, to muszę go zaliczać u tego samego prowadzącego czy mogę sobie wybrać innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jeśli chodzi o sam egzamin to możesz złożyć podanie do Dziekanatu o egzamin komisyjny. Wtedy na takim egzaminie masz prowadzącego przedmiot, Dziekana ds. studenckich oraz przewodniczącego studentów. Natomiast jeśli chodzi o powtarzanie przedmiotu w tej sytuacji jesteś chyba skazany na tego samego prowadzącego. Ale to bardzo ciekawe pytanie. Jak uda Ci się coś ustalić to koniecznie napisz. Mam wrażenie, że jest tak, że to zależy tylko i wyłącznie od regulaminu wewnętrznego danej Uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue DragonFly Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jeśli zaliczasz warunkowo przedmiot to u tego samego prowadzącego. Szczerze wątpię, żeby pozwolono Ci na zmianę. A jeśli chodzi o egzamin komisyjny to radzę się dobrze zorientować w temacie, bo czasami jest to wpychanie kija w mrowisko i może zadziałać na naszą niekorzyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachha Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 dziękuję bardzo za odpowiedź. Wybiorę się osobiście do dziekanatu żeby się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...