agge Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam serdecznie, Jeżeli potrzebujesz pomocy z zakresu przygotowania poprawnej analizy statystycznej do swojej pracy magisterskiej, opracowania wyników ankiety to możemy Ci pomóc Świadczymy usługi z zakresu przygotowania pełnego raportu z wynikami. Pełny raport statystyczny zawiera:- problemy i hipotezy badawcze (przedstawione przez klienta, zaopiniowane przez promotora jego pracy)- sposób realizacji danej hipotezy (jaki test został użyty w celu weryfikacji hipotezy)- opracowanie graficzne i/lub tabelaryczne zebranych danych (z zaznaczonymi wynikami, które okazały się istotne statystycznie)- krótki opis statystyczny (wyjaśniający istotność danych wyników)- potwierdzenie lub odrzucenie postawionej hipotezy badawczejPonadto zajmujemy się przygotowaniem pełnej statystyki opisowej, która w ujęciu graficznym i/lub tabelarycznym opracowuje każde z pytań kwestionariusza. Każdy z nas był kiedyś studentem, więc dobrze wiemy jak ważne jest prawidłowe przygotowanie pracy, która będzie spełniała wszelkie wymogi promotora. Posiadamy potrzebne doświadczenie w realizacji takich analiz i z przyjemnością chcemy się nim dzielić z innymi, zatem zachęcamy do kontaktu: analizastat12@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaroin Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Szybko i profesjonalnie robi analizy statystyczne Kamil ze strony www.plbs.pl. Jak jeszcze studiowałem, czyli w zeszłym roku to potrzebowałem pomocy przy opracowaniu wyników badań do licencjatu. Mi pewnie by to zajęło pół roku, a Kamil wykonał wszystko w 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...