Kaja Metrowska Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Wybieram się wkrótce na 1-tygodniowy urlop do Turcji... Mam starego samsunga któy robi brzydkie zdjęcia. Polecicie mi coś do 300 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekAdm Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Za tą cenę to moim zdaniem nie ma sensu kupować aparatu. Podobnej jakości zdjęcia można robić telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Szkudlarski Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Za tą cenę to moim zdaniem nie ma sensu kupować aparatu. Podobnej jakości zdjęcia można robić telefonem Żaden telefon nie zrobi zdjęcia nawet porównywalnej jakości z aparatem o wartości pi o drzwi 300 zł. (jeśli mówimy o aparatach używanych oczywiście). Mój leciwy Benq GH600 i Kodak Z812 robią zdjęcia bardzo dobrej jakości i oba modele mogą śmiało polecić każdemu amatorowi. Nie są to oczywiście lustrzanki, ale jakość i możliwości są bardzo dobre. A robienie zdjęć telefonem... no cóż, co kto lubi, ale polecam próbę w bardzo ciemnym pomieszczeniu, bez światła słonecznego, np. pałacu cystern w Stambule. Zdjęcia z jabłkofonów czy topowych modeli Samsunga wyglądają jak robione kalkulatorem albo maszynką do mięsa;-) Rozejrzyj się więc za używanym aparatem. Do 300 zł wybór masz całkiem spory. A zdjęcia telefonem zarezerwuj sobie na wyjątkowe sytuacje, np. selfie w windzie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...