triglavv Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Jeszcze parę dni temu byłem pewny, że będę studiował mechatronikę na WAT, ale ku mojemu zaskoczeniu dostałem się na ten sam kierunek na PW na wydziale SiMR i w sumie nie wiem za bardzo co wybrać. Rodzice oczywiście naciskają na Politechnikę "ma lepszą renomę i łatwiej będzie znaleźć pracę", ale specjalności związane z samochodami, itp. to trochę nie moje klimaty. Proszę bardzo o radę, co byście wybrali na moim miejscu. Może ktoś studiuje właśnie mechatronikę na jednej z tych uczelni, to byłbym wdzięczny za opinie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Witaj. Specjalności są istotne i rzeczywiście te prowadzone na Wojskowej Akademii Technicznej i Politechnice Warszawskiej różnią się od siebie. Jeśli wiesz, że któreś odpowiadają Ci bardziej, to może powinieneś się tym kierować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...