HOGAN Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Witam, Dostałem się na logistykę na WAT i Na Mechanikę i Budowę maszyn na politechnike warszawska. Oba kierunki mi pasują lecz ne wiem na którą uczelnie się zdecydować. Dlatego chciałbym poznać wasza opinie, co sądzicie o tych kierunkach, po których kierunkach będzie mi łatwiej znaleźć pracę i gdzie mogę po tych kierunkach znaleźć pracę. Chciałbym także poznać opinię osób chodzących na te kierunki co sądzą o tych studiach. Pozdrawiam i z góry dziękuję za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Cześć, oba kierunki są bardzo ciekawe, jednak odległe programowo od siebie, więc faktycznie masz trudny wybór. Zarówno kierunek logistyka, jak i mechanika i budowa maszyn dają możliwość podjęcia pracy w przyszłości. Wszystko zależy od Twoich upodobań, mi np. bliższa była by mechanika. Jeśli masz chwilę to zerknij na opisy tych kierunków, może znajdziesz coś co przeważy na któryś z nich: www.studia.net/logistyka www.kierunki.net/mechanika-i-budowa-maszyn Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...