Dulibanka Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Cześć. Czy ktoś studiował taki kierunek http://www.wsb.pl/szczecin/kandydaci/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci/administracja-i-finanse-samorzadowe ? Wydaje mi się unikatowy o tyle, że w żadnej innej uczelni, ktorą biorę pod uwagę nie ma czegoś takiego. Niestety to będa moje drugie studia, więc tym razem chce obrac dobrze, pierwsze to był totalny niewypał (z mojej winy!). Jeśli chodzi o to jak widzę pracę po tym - miałam już praktyki w urzędzie miasta, więc myślę, że byłby to jakiś punkt zaczepienia, co prawda tylko parzyłam kawę i zajmowałam się korespondencja oraz pomniejszymi działaniami, ale mam chyba szansę tam wrócić, widze że od czasu do czasu ktoś nowy się tam pojawia. Jak Wam się wydaje? Jak z perspektywy absolwenta (jesli tacy tu są, to bardzo prosze o odpowiedź!) finansów samorządzowych wyglada "kariera zawodowa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...