andrzej20 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam , matura poszla mi tak sobie. Interesują mnie lokalizacje warszawa, łódź. nie wiem co lepsze polibuda czy uniwerek POL: 60% MAT:80% ANG:100% ANG R 70% Biol R 55% chem p : 40% wiem ze nie mam szans na jakies farmacje czy dentystyczne studia, ale nie wiem czy jest sens isc na fizjoterapie czy lepiej gdzies na polibude? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Zdałeś maturę z chemii, może coś w tym kierunku na polibudzie? Studia na kierunku chemia to bardzo przyszłościowe studia. Nie należą do łatwych, bardzo ważna jest matematyka, a widzę, że dajesz sobie z nią radę do tego masz podstawę z chemii i Studia na kierunku biologia. Poszedłbym na Twoim miejscu w tym kierunku np. inżynieria chemiczna? Co o tym myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej20 Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 chemii nie mialem już w 3 klasie LO, do tej matury praktycznie podszedlem z marszu i dlatego boje sie że nie poradze sobie na kierunkach typowo chemicznych. Zarejestrowalem się póki co na kierunek fizjoterapia ale chyba po tym kierunku są marne perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Widzę, że masz większe ciągoty jednak do kierunku farmacja niż fizjoterapia, zastanów się może jeszcze nad chemią medyczną, która jest alternatywą dla farmacji: http://www.kierunki.net/lupa/4230-jesli-nie-farmacja-to-moze-chemia-medyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej20 Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 jakoś mnie chyba za bardzo nie ciągnie do tej chemii:/ miałem w szkole tylko podstawe i nie wiem czy dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 ale farmacja to sama chemia:) na pewnie takim samym poziomie a na studiach dentystycznych też potrzebna jest Studia na kierunku chemia na dobrym poziomie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...