shadowONA Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam, jestem co prawda dziewczyna, ale chcę iść na informatykę lub elektrotechnikę i nie mogę się zdecydować który kierunek wybrać. Matura polski 33%, studiuj matmę 84% niemiecki 74% a dodatkowo fizyka 56%. Chcę iść najpierw na PO w Opolu a potem po I stopnia na II gdzieś indziej i kontynuować. Co o tym myślicie? Jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowONA Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Zanim przeczytałam odpowiedź to i tak wybrałam infe. Tak jak kolega podaje argumenty, że łatwiej pracę znaleźć będzie. Na razie planuje PO w Opolu, ale na II stopnia już gdzieś indziej (może Wrocław, to się jeszcze okaże) Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmodry Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 NIeważne ile miała punktów na maturze, tylko co Cię interesuje. Zapoznaj się dobrze z charakterystyką każdego z tych kierunków. Przemyśl kim chcesz być i poszukaj ofert pracy (sprawdzając wymagania). Dopiero potem podejmuj decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...