Łukasz Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Nie ma, najbliższa uczelnia wojskowa jest w Dęblinie. Wyższa Szkoła Oficerska Sił Powietrznych w Dęblinie. Pamiętaj, że te studia to służba wojskowa + studia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek18 Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Więc mówisz, że nie brać jakiegoś dodatkowego kierunku, np. na WSB? Aktualnie mam tych zajęć tak mało, że np. w środę o 18 jedne ćwiczenia. W czwartek 2 wykłady, a piątek praktycznie wolny. Nie jest źle jeżeli chodzi o przedmioty, ale jest ich tylko 6. Mam zbyt dużo wolnego czasu i po prostu zastanawiam się, czy go jakoś nie wykorzystać na naukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Może lepiej znaleźć pracę lub staż? Praca da Ci konkretne korzyści finansowe a do tego złapiesz kontakty i o pracę będzie CI łatwiej. Pracodawcy wiele razy mowią, że nie potrzebują osób po 2 kierunkach ale takich, którzy mają jakieś doświadczenie i do tego ogładę w pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkal Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Staż w czasie studiów to najlepsze, co można zrobić Pracodawcy w Polsce mają trochę zbyt idealną i komfortową sytuację, ponieważ jest zbyt wiele osób po studiach, z doświadczeniem zdobytym na stażach, znających języki etc. Dzięki temu mogą w nich przebierać. Za granicą to pracodawca wiele musi nauczyć swojego pracownika, daje mu godizwe warunki, a przez to tworzy też jakaś więź z pracownikiem i wzbudza jego szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ja pracowałem w czasie studiów dziennych i wyrobiłem sobie kontakty, praca może nie była przyjemna, ale w związku z tym, że pracowałem w kilku miejscach wyrobiłem sobie sporo kontaktów i dobrych relacji, które po studiach wciąż mi się przydają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...