NadiaNadia Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam! Od października tego roku wybieram się na TiR na WSB w poznan.studia.net.Jakie macie opinie odnośnie tego kierunku w WSB ? Zadowoleni ? A może jest ktoś kto też się wybiera od tego roku ? Warto byłoby się poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniaa Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Czeeeść ! Ja również planuje iść na TiR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olien Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Witaam;)! Ja rowniez wybieram sie od pazdziernika na TiR na w WSB na stacjonarne:) Tez mysle ze warto poznac sie wczesniej ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misia Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Czesc! Tez wybieram sie na TiR. Mysle, ze to fajny pomysl sie poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alka Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Czesc ja tez w tym roku wybieram sie na ten kierunek na wsb . Bardzo dobry pomysl z tym wczesniejszym spotkaniem jestem jak najbardziej za:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misia Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Hej! Jestem w trakcie poszukiwań mieszkania do wynajęcia, może jest ktoś chętny na współlokatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alka Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja jestem zainteresowana ale.w poznan.studia.net bede dopiero na poczatku wrzesnia:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniaa Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Wszyscy tutaj idą na stacjonarne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olien Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Hm ja niestety w poznan.studia.net tez bede dopiero pod koniec wrzesnia..fajnie spotkac sie przed rozpoczeciem ..;D hm a moze jakos na fb bysmy sie zgadaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misia Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 No trzeba stworzyć grupę na fb i ustalić konkretnie spotkanie, bo tutaj to pewnie nie wszyscy wchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olien Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Nie wiem czy juz mnie ktos ubiegl ale moge stworzyc tylko wyslijcie mi swoj link fb zebym wiedziala kogo dodac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misia Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Podaj nazwę grupy to więcej ludzi dołączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olien Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 TiR WSB Poznań 2014/2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olien Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 TiR WSB Poznań 2014/2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misia Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 nie wiem czemu, ale nie mogę znaleźć tej grupy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxana123 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Cześć ja również wybieram się na TiR. Ktoś rzucił dobry pomysł, by stworzyć grupę na facebooku, tylko ja też nie mogłam jej znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misia Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Grupa chyba nie została utworzona, bo nie było więcej niż jeden członek, a potrzeba przynajmniej dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misia Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Utworzylam nowa grupe na fb pod nazwa TiR WSB Poznan 2014-2017. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10tolek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 I jak oceniacie studia na WSB? Macie już jakieś opinie na ten temat? Raport Wprost stawia uczelnię wśród tych, które są bardzo cenione u pracodawców. poczytać można o tym tutaj http://www.wsb.pl/poznan/ Obiektywnie mówiąc podoba mi się na uczelni i mam nadzieję, że nic tego nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...