Kaja Metrowska Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Szukam jakiegoś pomysłu na własny biznes. Najlepiej znam się na handlu i obsłudze klienta. Myślałam o założeniu jakiegoś sklepu - ale wszystkie interesujące branże są już zajęte... Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 A czym się w życiu interesujesz, co Ci w duszy gra? Jakieś pasje, hobby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polinka Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Szukam jakiegoś pomysłu na własny biznes. Najlepiej znam się na handlu i obsłudze klienta. Myślałam o założeniu jakiegoś sklepu - ale wszystkie interesujące branże są już zajęte... Co o tym myślicie? Raczej nikt z dobrym pomysłem Ci go nie odda, raczej sam wykorzysta Sklep to niezły pomysł, chociaż znalezienie niszy nie jest łatwe-musiałabyś sprzedawać coś nadzwyczajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodek Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 A może franczyza? Wchodze teraz własnie we franczyzę Ecomyjni. Maszyny parowe oddział krakowski. Jestem na etapie szkoleń, daja mszyny parowe najlepszej jakości. Interes opłacalny, zresztą bardziej teraz te myjnie na topie niż tradycyjne maszynyparowe.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANiedzielska Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Szukam jakiegoś pomysłu na własny biznes. Najlepiej znam się na handlu i obsłudze klienta. Myślałam o założeniu jakiegoś sklepu - ale wszystkie interesujące branże są już zajęte... Co o tym myślicie? Nie ma czegos takiego jak "wszystkie branże są zajęte" Jeśli znasz się na czymś i jesteś w czymś dobra, to rynek na pewno nie jest nasycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...