Majka Leśniewska Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Witam. Pewnie wielu z Was zastanawia się nad tym pojęciem - wyjaśnię tutaj trochę sytuację Kredyt konsumpcyjny to pożyczka, którą możemy wykorzystać na zakup dóbr konsumpcyjnych, takich jak samochód, lodówka, czy wycieczka zagraniczna. Jest to forma finansowania, z której mogą korzystać osoby fizyczne. Kredyt przeznaczony jest na cele bezpośrednio nie związane z prowadzoną działalnością gospodarczą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biskupski Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Ja zawsze korzystam z kalkulatorów kredytów - najłatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinga Zawadzka Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Właśnie wiem czym się różni kredyt od tego typu pożyczek: https://www.mini-credit.pl/najtasza-pozyczka ? Czy to pojęcie jest tożsame? Pożyczkę można również dostać w banku, czy tylko w parabanku ?? Ktoś wyjaśni mi tą kwestię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanso Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Pożyczkę dostaniesz i w banku i w parabanku - spr w Banku bo tam jest lepsza oferta a jak nie to polecam Ci POŻYCZKĘ W KASIATO - tam są naprawdę dobre ofert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DorotaBR Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Powiedz tylko ile takie chodzenie po bankach i analizowanie każdej z umów zajmuje czasu. To już chyba lepiej jest skorzystać ze stron, które już to zrobią za nas, jak na przykład ta strona uwagafinanse.pl. Sa tam przedstawione główne warunki kredytów od konkretnych banków jak również można złożyć wniosek kredytowy bezpośrednio przez tę stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...