kate987 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 witam! mój problem polega na tym, że wyjeżdżam we wakacje za granicę do pracy i niestety nie poszło mi najlepiej na egzaminie z jednego przedmiotu. Poprawa możliwe że będzie dopiero w lipcu a ja nie mogę wtedy ją napisać... czy jest możliwość przyśpieszenia takiej poprawy? był ktoś w takiej sytuacji? wypada w ogóle się o takie coś zapytac? jestem studentką pierwszego roku jeszcze nie byłam w takiej sytuacji proszę o wasze opinie i podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Według mnie powinnaś po prostu zapytać osobę prowadzącą ten przedmiot o to jakie są możliwości w takiej sytuacji. Możesz zawsze takie pytanie zadać też Paniom w Dziekanacie, one na pewno będą się świetnie orientowały w takich sytuacjach. Radzę Ci abyś wprost powiedziała co Cię trapi, i że rozumiesz iż trochę to niezręczna sytuacja, bo egzamin powinien być priorytetem, ale tak się akurat złożyło, że nastąpiła kolizja tych terminów, a ten wyjazd jest dla Ciebie bardzo ważny, bo umożliwi Ci zarobienie środków, aby spokojnie uczyć się w przyszłym semestrze i być może już dokonałaś jakiś inwestycji (opłat) z nim związanych i nie wiesz co masz zrobić, poproś o radę. Na pewno chętnie Ci pomogą na Uczelni, teraz wszyscy są bardzo otwarci na potrzeby i problemy studentów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...